WEB PRINCIPAL DEL CENTRE ZEN NALANDA DE l'ASSOCIACIÓ NALANDA DE BARCELONA, entitat no lucrativa que té per finalitat la difusió de la meditació budista Zen segons les ensenyances de Taisen Deshimaru Roshí i l'Escola Soto Zen

Centre de pràctica


L'Associació Nalanda disposa d'un espai de pràctica de la meditació Zen, el CENTRE ZEN NALANDA, al barri del Guinardó de Barcelona. 

El juny de 2017, l'Associació Nalanda va tancar el vell Dojo Zen Nalanda del carrer Montcada, espai històric del Zen a Barcelona, inaugurat l'any 1981 pel mestre Taisen Deshimaru. I en data de 30 de desembre de 2017 ha reobert aquest nou.


CENTRE ZEN NALANDA

Carrer Agregació, 44. 08041-Barcelona

 Correu electrònic: nalanda@nalanda.cat

Metro L-4 i L-5 Estació Maragall // Bus V8 - 45


  

HORARIS D'ACTIVITATS

 

SESSIONS DE MEDITACIÓ ZEN (zazèn)
Dimarts – 19.00h
Dimecres – 20.15h

Dissabte – 09.00h matí


SESSIÓ COMBINADA DE IOGA I ZEN
Dimarts – 08.00h matí
Lloc: Associació Namasté (c/ Varsòvia, 54)

INICIACIÓ A LA MEDITACIÓ
Un dijous al mes - 20,30h
Inclou 2 sessions gratuïtes
INSCRIPCIONS al centre o a nalanda@nalanda.cat


CANT DE MANTRES BUDISTES
Primer Diumenge de mes - 19.00 hores
Obert a tothom. Aportació: Donatiu DIRECCIÓ DE LES SESSIONS

Les sessions de meditació van a càrrec de membres del CENTRE ZEN NALANDA, persones qualificades amb coneixement i extensa pràctica del Zen, al propi Centre o a d'altres.

D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Anna Alabern, instructora de Ioga; Manel Capell, instructor de Meditació Zen; Sofia Hannya Bengoetxea, bodhisattva budista Zen; Dolors Jikki Gutarra, monja budista Zen; Josep Manuel Sōsen Campillo, monjo budista Zen, president de l'Associació Nalanda.