WEB PRINCIPAL DEL CENTRE ZEN NALANDA DE l'ASSOCIACIÓ NALANDA DE BARCELONA, entitat no lucrativa que té per finalitat la difusió de la meditació budista Zen segons les ensenyances de Taisen Deshimaru Roshí i l'Escola Soto Zen

Socis / Ajuda


FES-TE SOCI (o Amic) DE NALANDA!

Les aportacions econòmiques estables dels practicants asseguren la continuïtat del Centre 

·       El Soci/a, per 30€, tindrà accés il·limitat a totes les sessions setmanals

·       L’Amic/ga, per 15€, tindrà accés a 4 sessions mensuals

·       L’entrada puntual es situa en 5€

·       Hi haurà preus especials per a majors de 70 anys, estudiants i per a persones en atur

      La continuïtat del projecte del Centre Zen Nalanda passa pel manteniment del local del carrer Agregació i per la promoció de les activitats que s’hi facin, tant les de meditació com les de caràcter més cultural.

Aquesta continuïtat la fa factible sobretot que els practicants, assidus o esporàdics, es vulguin fer o bé Soci o bé Amic de Nalanda i així assolir una necessària estabilitat econòmica.

Tanmateix, ajudar (encara que es vingui poc) també és establir un bon lligam de karma. A la tradició budista poques coses hi ha que aportin tan bon karma com ajudar desinteressadament a la Sangha (comunitat de practicants, monjos i laics).

En la nova proposta d’aportacions dels practicants, tindran preu especial els majors de 70 anys, els estudiants i les persones en atur. I, en tot cas, la primera sessió d’iniciació serà gratuïta.

 

APORTACIONS ORDINÀRIES DELS PRACTICANTS

SOCI/A

30€ / mes

Accés il·limitat a totes les sessions ordinàries de Meditació Zen i de Meditació de Plena Atenció. Descomptes del 10% en retir i intensius

AMIC/GA

A partir de 15€/mes

Accés a quatre sessions ordinàries al mes de Meditació Zen o de Meditació de Plena Atenció (o combinades). Descomptes del 5% en retir i intensius

SESSIÓ PUNTUAL

5€

Accés a una sessió ordinària de Meditació Zen o de Meditació de Plena Atenció.

 

APORTACIONS SOLIDÀRIES D’AJUDA

Tanmateix, qui pugui fer-ho, també podrà aportar un suplement econòmic voluntari sobre l’aportació ordinària. Aquest suplement, tant per a Socis com per a Amics es pot fer a partir de 5€/mes (la quantitat final la decideix el donant). 


Si desitges ajudar i vols fer-te SOCI / SÒCIA, o AMIC / AMIGA: envia'ns un correu electrònic a nalanda@nalanda.cat i et farem arribar el formulari d'inscripció, o bé fes-nos arribar emplenat el formulari adjunt.