Nous horaris Curs 2021

El Centre Zen Nalanda ha reorganizat els seus horaris de pràctica, en atenció a les noves activitats programades i a les necessitats que comporten les mesures anti-Covid.

Hi ha sessions de Jhana Yoga, especialment aptes per a persones que s’inicien en la pràctica de la Meditació, hi ha sessions de Meditació Zen tradicional (zazén), aptes per a practicants ja experimentats o que tenen la Meditació com a camí de vida. I hi ha caminades meditatives Zen Trek. Això entre les novetats.

En quant a horaris, hi ha programades sessions de Meditació matutina a les 07.30 hores del matí, un horari de pràctica molt adequat previ a l’inici d’una jornada laboral o quotidiana.

I s’han ampliat el nombre de meditacions de tarda, que van de dilluns a dijous.

Mentre sigui possible, totes les sessions seran presencials

VEGEU TOT SEGUIT ELS HORARIS

Degut a la pandèmia del Covid19, l’accès al Centre vindrà determinat per les mesures preventives que dicta l’autoritat sanitària. En aquests moments, la capacitat màxima permesa serà del 50%.

Mentre la situació ho permeti i no entrin en vigor les noves activitats a la tardor, les sessions seran presencials segons el següent quadre d’horaris:

MATINS
Dilluns – 07.30hMEDITACIÓ ZEN
Dimecres – 07.30hMEDITACIÓ JHANA YOGA
Divendres – 07.30hMEDITACIÓ ZEN

TARDES
Dilluns – 20.00hMEDITACIÓ JHANA YOGA
Dimarts – 19.00hMEDITACIÓ ZEN
Dimecres – 20.00hMEDITACIÓ ZEN
Dijous – 19.00hMEDITACIÓ JHANA YOGA

I també:
Dimarts- 08:00hSESSIÓ COMBINADA DE HATHA 
IOGA I MEDITACIÓ ZEN
Lloc: Associació Namasté (c/ Varsòvia, 54)

Donada l’actual normativa es prega confirmar assitència al correu nalanda@nalanda.cat