Socis i Amics

FES-TE SOCI (o Amic) DE NALANDA!

Les aportacions econòmiques estables dels practicants asseguren la continuïtat del Centre 

·       El Soci/a, per 33€, tindrà accés il·limitat a totes les sessions setmanals

·       L’Amic/ga, per 18€, tindrà accés a 4 sessions mensuals

·       L’entrada puntual es situa en 6€

·    Preus especials per a majors de 70 anys, estudiants i persones en atur

      La continuïtat del projecte del Centre Zen Nalanda passa pel manteniment del local del carrer Agregació i per la promoció de les activitats que s’hi facin, tant les de meditació com les de caràcter més cultural.

Aquesta continuïtat la fa factible sobretot que els practicants, assidus o esporàdics, es vulguin fer o bé Soci o bé Amic de Nalanda i així assolir una necessària estabilitat econòmica.

Tanmateix, ajudar (encara que es vingui poc) també és establir un bon lligam de karma. A la tradició budista poques coses hi ha que aportin tan bon karma com ajudar desinteressadament a la Sangha (comunitat de practicants, monjos i laics).

En la nova proposta d’aportacions dels practicants, tindran preu especial els majors de 70 anys, els estudiants i les persones en atur. I, en tot cas, la primera sessió d’iniciació serà gratuïta.

APORTACIONS SOLIDÀRIES D’AJUDA

Tanmateix, qui pugui fer-ho, també podrà aportar un suplement econòmic voluntari sobre l’aportació ordinària. Aquest suplement, tant per a Socis com per a Amics es pot fer a partir de 5€/mes (la quantitat final la decideix el donant). 

Si desitges ajudar i vols fer-te SOCI / SÒCIA, o AMIC / AMIGA: envia’ns un correu electrònic a nalanda@nalanda.cat i et farem arribar el formulari d’inscripció, o bé fes-nos arribar emplenat el formulari adjunt.

[En virtut de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, i en concret el Reglament UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, el correu electrònic amb el seu nomi adreça electrònica NO s’emmagatzema en cap base de dades nostra ni forma a passar part de cap plataforma d’enviament de correu no desitjat. Només el personal de l’Associació Nalanda té accés a aquestes dades i es reserva el dret de comunicar-se amb vostè per a respondre la seva petició d’informació. Mai hem compartit ni compartirem les vostres dades amb ningú més i prendrem sempre tots els passos possibles per assegurar-nos que estan protegides. Si es té alguna inquietud sobre el nostre ús de les seves dades, no dubti en contactar-nos a través del correu nalanda@nalanda.cat o enviant una carta postal a Associació Nalanda, carrer Agregació, 44. 08041-Barcelona]