NIT DE LES RELIGIONS 2023: Sessió de Meditació pel Cant de Mantres a Centre Zen Nalanda

El camí de la meditació pel cant

El dissabte dia 21 d’octubre, de les 19.00h a les 21.00h, tindrà lloc al Centre Zen Nalanda de Barcelona una sessió especial de Cant de Mantres, en el marc de la celebració de la Nit de les Religions 2023.

La sessió durarà unes dues hores en total, i s’organitza en dos blocs que combinen aspectes divulgatius i de pràctica:

  1. Conferència d’introducció sobre el significat dels mantres i altres cants de protecció del budisme, i també del mala (rosari) que s’empra per cantar-los.
  2. Sessió de Cant de Mantres, segons el model propi del Centre Zen Nalanda, que combina fórmules de diverses tradicions del món budista (japonès, indi, tibetà i theravada).

La inscripció és gratuïta. Es prega inscriure’s amb antelació per a poder preveure els espais: nalanda@nalanda.cat

Cal portar roba còmoda, apte per seure a terra, preferiblement de color negre o neutre.

Es prega puntualitat: un cop començada la sessió no s’hi podrà accedir.

La Nit de les Religions és organitzada per l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, té per objectiu donar a conèixer les diferents tradicions espirituals i confessions que hi ha a Barcelona, i hi prenen part diverses entitats religioses de la ciutat de totes les confessions.

Per a més informació sobre la Nit de les Religions, podeu consultar el programa d’activitats d’AUDIR en el següent enllaç:

CENTRE ZEN NALANDA
Carrer Agregació, 44 (Guinardó). 08041 Barcelona
www.nalanda.cat
nalanda@nalanda.cat